KulinarnaTradycja.pl
FORMULARZ ZGŁOSZENIA
KONTAKT
  • O projekcie
  • News
  • Lokalizacje
  • Filmy
  • Regulamin
KulinarnaTradycja.pl
  • O projekcie
  • Aktualności
  • Lokalizacje
  • Filmy
  • Formularz zgłoszeniowy
  • Regulamin
  • Kontakt

Przetwory zbożowe z grubego przemiału są bogatsze w składniki odżywcze

Aktualności Informacje Przetwory zbożowe z grubego przemiału są bogatsze w składniki odżywcze

Przetwory zbożowe z grubego przemiału są bogatsze w składniki odżywcze. Zawierają więcej witamin, szczególnie witamin z grupy B, składników mineralnych i błonnika.

2024-07-06

Informacje

FacebookXPinterestLinkedinEmail
  • PoprzedniW zależności od obróbki technologicznej wyróżniamy produkty zbożowe pełnoziarniste

  • NastępnyProdukty zbożowe są bardzo dobrym źródłem błonnika pokarmowego

Inne aktualności

Rozdanie nagród

Informacje

Produkty zbożowe z pełnego przemiału są źródłem magnezu i selenu

Informacje

Kasza mniej oczyszczona i rozdrobniona, tym bogatsza w składniki odżywcze

Informacje

Brak komentarzy

Dodaj komentarz Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Wyszukiwarka

Najnowsze wpisy

  • Rozdanie nagród
  • Produkty zbożowe z pełnego przemiału są źródłem magnezu i selenu
  • Kasza mniej oczyszczona i rozdrobniona, tym bogatsza w składniki odżywcze
  • Chleb wieloziarnisty to nie to samo co pełnoziarnisty
  • Mąka to produkt powstały w wyniku silnego rozdrobnienia ziarna zbóż, cechujący się drobną granulacją i sypką konsystencją
Regulamin
/
Formularz rejestracyjny
Copyright 2025 - Organizator: Stowarzyszenie Innowatorów Wsi Waliszewice 19, 98-215 Goszczanów